• OPEN DAG 2021

OPEN DAG 2021

Ondanks de coronaperikelen vinden wij het belangrijk, dat leerlingen van groep 7 en groep 8 met hun ouders/verzorgers onze school kunnen zien en ontdekken. In de huidige tijd is het echter lastig om zomaar een ‘normale’ Open Dag te organiseren op onze school.

Op dit moment willen we het wel proberen. We moeten echter een voorbehoud maken: het kan gebeuren, dat we uiteindelijk GEEN bezoek aan onze school kunnen aanbieden. In dat geval zal er een speciaal, digitaal, kennismakingsprogramma aangeboden worden.

Als een werkelijk bezoek aan onze school wel georganiseerd kan worden, zullen we dit als volgt doen: we organiseren een heus open weekend! Op vrijdag 15 januari ('s avonds), zaterdag 16 januari en zondag 17 januari zijn leerlingen van groep 8 en hun ouders van harte welkom op onze school. Het is dit jaar wel zo, dat er vooraf via onze site ingeschreven moet worden voor een keuze van een dag met een bepaald tijdstip. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de huidige coronasituatie.

Of, hoe en wanneer er voor de open dagen ingeschreven kan worden, krijgen jullie z.s.m. te lezen op onze website. Blijf ons volgen! Ook wanneer we GEEN Open Dagen organiseren, zal dit op onze site gepubliceerd worden. Natuurlijk zullen we ook alle basisscholen in onze omgeving informeren over onze open dagen en de wijze van inschrijving.

 Voor de leerlingen van groep 7 houden wij in het voorjaar van 2021 een aparte open dag/open dagen (afhankelijk van de situatie op dat moment). We houden ook jullie op de hoogte!