• Onze school is klaar voor de open dag 2021
  • Onze school is klaar voor de open dag 2021
  • Onze school is klaar voor de open dag 2021

Onze school is klaar voor de open dag 2021

Vanavond klinkt het startschot voor de open dag 2021. Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen gelegenheid om de vele honderden leerlingen van groep 7 en 8 met hun ouders in onze school te ontvangen en hen de talloze mogelijkheden van het Markland Oudenbosch te tonen.

In dit digitale tijdperk, waarin leerlingen en docenten vaak aangewezen zijn op het gebruik van tablets en laptops, is de open dag 2021 online.

Vanwege de massale belangstelling zijn er maar liefst vijf sessies, verdeeld over vrijdagavond en zaterdag, waarvoor leerlingen van groep 8 en hun ouders zich konden inschrijven. Vanavond om 19.00 uur begint de eerste sessie, waarin leerlingen en hun ouders niet alleen algemene informatie over de school krijgen, maar ook in kunnen loggen bij een aantal van de vele extra mogelijkheden, die onze school biedt.

Er is hard gewerkt binnen de school om een unieke show weg te zetten, waarmee de mogelijkheden van de school goed belicht worden. Vanuit de centrale hal van de school wordt de open dag gepresenteerd door leerlingen en medewerkers. Alvast de eerste foto's van de presentatieruimte.