• Schrijversbezoek Buddy Tegenbosch

Schrijversbezoek Buddy Tegenbosch

Onze leerlingen van OMH2 schrijven in groepsverband een verhaal voor 'Er Was Eens'. Ze hebben ieder persoonlijk al een boek van school gekregen om te zien hoe een verhaal opgebouwd is.

Op 23 maart een gastles gegeven door de bekende schrijver Buddy Tegenbosch om de leerlingen te inspireren en te informeren over hoe een verhaal tot stand kan komen.

Hij zal op zijn bekende inspirerende manier de leerlingen op weg helpen een verhaal te gaan schrijven. De lezingen vinden plaats in de Utopiazaal. Vanwege deze lezingen hebben de leerlingen van deze klassen die dag de hele dag op school les en niet on line.

Uit alle inzendingen kiest een jury de drie beste verhalen. Deze drie groepen worden aanvullend uitgenodigd om de jury te overtuigen waarom zij moeten winnen, aan de hand van een op film opgenomen pitch. Zodra de jury het winnende verhaal heeft gekozen, wordt met de school contact opgenomen om de prijsuitreiking op de eigen school, met alle leerlingen, docenten en familieleden te vieren. Elke deelnemer van het winnende verhaal ontvangt een boekenkast met alvast tien leesboeken erin!