• Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

Maandag, 6 september, is het zover! Het schooljaar 2021-2022 gaat van start.

Op die dag worden al onze leerlingen bij hun mentor verwacht voor een eerste kennismaking met hun klasgenoten en hun mentor. Die kennismakingsmomenten voor de niet-brugklassers zijn verdeeld in twee blokken: namelijk om 10.00 uur en om 13.00 uur. In het informatiebulletin, dat vandaag naar de ouders gemaild wordt, staat het volledige schema voor alle klassen.

De nieuwe brugklassers, die bij The Rent Company een tablet besteld hebben, ontvangen die maandag ook. Op dinsdag volgen de brugklassers een vier lesuren durend programma met betrekking tot het gebruik en de mogelijkheden van hun tablet.

Woensdag, donderdag en vrijdag staan in het teken van introductie en teambuilding voor alle leerlingen en hun mentor en docenten. Maandag a.s. zullen de mentoren de activiteiten, die op de rol staan, met hun leerlingen bespreken. In het informatiebulletin van vandaag wordt nader ingegaan op de inhoud, de vormgeving en het beoogde effect van deze dagen.

Vanaf maandag 13 september gaat het reguliere lesrooster in. We wensen al onze leerlingen en docenten een heel fijne introductieweek toe!