• Lekker bezig!
  • Lekker bezig!
  • Lekker bezig!
  • Lekker bezig!

Lekker bezig!

Ook vandaag 9 september is de stemming onder leerlingen en medewerkers opperbest! Het startschot voor de verlengde, tweedaagse, introductiedagen heeft geklonken.

In en om de school worden tal van interessante, leuke en unieke workshops gegeven voor onze leerlingen en hun begeleidende mentoren/docenten. Wat te denken van: basketbal, breakdance, beatbox, street beats, theatersport, 3D-pen, smartphone fotografie, rap, Haka, freerunning, green screen, kickboksen, capoeira, graffiti, bootcamp, lightpainting, streetsoccer. Voor elk wat wils!

Daarnaast is er nog ruimte ingericht voor de mentoren om met hun mentorleerlingen een activiteit uit te voeren. Voor de leerlingen van 5 havo en 6 vwo is er van 10.00 - 13.00 uur een softbaltoernooi op de sportvelden van onze school.

Morgen, vrijdag komen alle klassen nogmaals in actie tijdens drie van bovengenoemde workshops. Bovendien staat er dan een quiz op het programma. Om de inwendige mens te versterken, komen er twee frietkramen, waar de leerlingen en medewerkers een lekker frietje en snack kunnen krijgen. Vanaf maandag 13 september gaat het vizier pas op het onderwijs!