• Openingsdagen Restaurant Santé

Openingsdagen Restaurant Santé

Het schooljaar is weer van start gegaan en onze leerlingen staan weer te popelen om u te mogen ontvangen.

Voor het laatste jaar is Restaurant Santé nog gevestigd op de vertrouwde plek in het leshuis beroepsgerichte leerwegen. Hierna zullen we u met trots ons nieuwe restaurant presenteren.

Zoals elk jaar heten de leerlingen van het vierde leerjaar VMBO, afdeling HBR u van harte welkom in het restaurant, waar zij onder leiding van hun docenten het geleerde in de praktijk brengen.

Voor het diner ontvangen we u graag om 16.30 uur in het restaurant. Om stipt 16:45 uur serveren wij een driegangenmenu. Om 18:00 uur sluit het restaurant. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk de lestijden van onze leerlingen te respecteren.

De prijs per couvert is € 16,50 incl. koffie/thee. U kunt uitsluitend contant betalen!

In ons restaurant is plaats voor 28 gasten. Het kan dus voorkomen dat u met een ander gezelschap aan een tafel zit. Reserveren voor het diner is o.b.v. beschikbaarheid.
In verband met inkoop en planning wordt altijd vriendelijk verzocht minimaal een week van tevoren te reserveren. Dit kan op donderdagavond tussen 16:00-18:00 uur telefonisch (0165-390360) of per mail (restaurant@markland.nl).

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van de gemaakte reservering. Bij annulering van uw reservering vragen wij u dringend om minimaal 24 uur van tevoren dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij nog andere gasten een plezier doen. Tijdens de schoolvakanties is het restaurant gesloten en is reservering enkel per mail mogelijk.

Ons restaurant is in 2022-2023 op de volgende donderdagen geopend voor diner:

November:
3 - 10 - 17 - 24

December:
1 - 8 - 15

Januari:
12 - 19 - 26

Februari:
2 - 9 - 16

Maart:
9 -16

Graag verwelkomen wij u binnenkort in ons restaurant!