• Openingsdagen Restaurant Santé

Openingsdagen Restaurant Santé

Het schooljaar is weer van start gegaan en onze leerlingen staan weer te popelen om u te mogen ontvangen.

Echter zal dat dit jaar in een ietwat aangepastere vorm plaats vinden daar ons nieuwe restaurant pas volgend schooljaar klaar zal zijn. Desondanks hebben we geprobeerd om toch een ruimte representatief te maken als restaurant en verwelkomen wij u graag in lokaal BE1.12. De ingang is bij de receptie, waar u wordt opgewacht door onze leerlingen om u naar de eerste verdieping te begeleiden. Er is tevens een lift aanwezig.

Zoals elk jaar heten de leerlingen van het vierde leerjaar VMBO, afdeling HBR u van harte welkom in het restaurant, waar zij onder leiding van hun docenten het geleerde in de praktijk brengen.

Voor het diner ontvangen we u graag om 16.30 uur boven in het restaurant. Om stipt 16:45 uur serveren wij een driegangenmenu. Om 18:00 uur sluit het restaurant. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk de lestijden van onze leerlingen te respecteren.

De prijs per couvert is € 16,50 incl. koffie/thee. U kunt vooralsnog uitsluitend contant betalen!

In ons huidige restaurant is plaats voor 18 gasten. Het kan dus voorkomen dat u met een ander gezelschap aan een tafel zit. Reserveren voor het diner is o.b.v. beschikbaarheid.
In verband met inkoop en planning wordt altijd vriendelijk verzocht minimaal een week van tevoren te reserveren. Dit kan momenteel enkel per mail (restaurant@markland.nl).

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van de gemaakte reservering. Bij annulering van uw reservering vragen wij u dringend om minimaal 24 uur van tevoren dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij nog andere gasten een plezier doen. Tijdens de schoolvakanties is het restaurant gesloten.

Ons restaurant is in 2023-2024 op de volgende donderdagen geopend voor diner:

November
23-30

December
14

Januari
11

Februari
8

Maart
21

Graag verwelkomen wij u binnenkort in restaurant Santé!