• Openingsdagen Restaurant Santé

Openingsdagen Restaurant Santé

Onze school heeft een eigen restaurant. Wilt u genieten van een bijzonder diner? Bezoek dan restaurant Santé voor een onvergetelijke ervaring.

In restaurant Santé, afgeleid van het Franse ‘ à votre santé’, willen we graag proosten op uw gezondheid.

De leerlingen van het vierde leerjaar vmbo, afdeling HBR, heten u van harte welkom in het restaurant, waar zij onder leiding van hun docenten het geleerde in de praktijk brengen.
Het diner is op donderdag. Aanvang om 16:30 uur en om 16.45 uur worden de gerechten opgediend.

Om 17:45 uur is het restaurant weer gesloten. Wij serveren een driegangenmenu. Prijs per couvert: € 13,50 incl. koffie/thee. In ons restaurant is plaats voor 28 gasten. Het kan dus voorkomen dat u met een ander gezelschap aan een tafel zit. Reserveren voor het diner is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
In verband met inkoop en planning wordt altijd vriendelijk verzocht minimaal een week van tevoren te reserveren. Dit kan telefonisch op donderdag tussen 15:30-18:00 uur (0165-390360) of per mail (restaurant@markland.nl).

U ontvangt altijd een bevestigingsmail van de gemaakte reservering. Bij annulering van uw reservering vragen wij u dringend om minimaal 24 uur van tevoren dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij nog andere gasten een plezier doen. Tijdens de schoolvakanties is het restaurant gesloten en is reservering alleen per mail mogelijk.

Hieronder treft u de openingsdagen voor dit schooljaar:

donderdag 4 november
donderdag 11 november
donderdag 25 november
donderdag 2 december
donderdag 9 december
donderdag 16 december
donderdag 3 februari
donderdag 10 februari
donderdag 24 februari
donderdag 10 maart
donderdag 17 maart
donderdag 24 maart
donderdag 7 april

Graag verwelkomen wij u binnenkort in ons restaurant!