• Workshop `Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje`

Workshop `Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje`

Op dinsdag 16 november organiseert ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ een workshop worstenbrood bakken voor de thuisbakker.

Iedereen die graag worstenbroodjes zou willen leren bakken, maar niet goed weet hoe dat moet, mag zich inschrijven.

Er zijn 3 locaties waar deze mogelijkheid geboden wordt, allemaal op dezelfde tijd. Men kan een locatie naar keuze opgeven.

De scholen waar gebakken gaat worden zijn:
• Markland College in Oudenbosch, 4731 AA, Pagnevaartweg 5
• De Rooi Pannen in Eindhoven, 5623 AD, Kaakstraat 1
• Curio in Breda, 4816 KA, Frankenthalerstraat 15

De datum is dinsdag 16 november. Men wordt om 17.30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en starten de workshop om 17.45 uur.

De bijbehorende recepten krijgt men mee naar huis met de zelf gebakken worstenbroodjes. De kosten bedragen € 25,-. Hiervoor krijgt men de 15 zelf gebakken worstenbroodjes, receptuur, koffie en frisdrank tijdens de avond.

Degenen, die na het bakken erg enthousiast geworden zijn, kunnen zich direct inschrijven voor de wedstrijd ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022 voor de Thuisbakker’.
Er is één maar, wat de inschrijvingen betreft………. Vol is vol!

Bij de workshop gelden de algemene richtlijnen met betrekking tot corona. Dus: een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs.

Inschrijven en betalen: www.hetlekkerstebrabantseworstenbroodje.nl bij Workshop. Na betaling en inschrijving is de inschrijving definitief. Inschrijven voor donderdag 28 oktober.