• Presentatie/promotie video’s techniek Halderberge

Presentatie/promotie video’s techniek Halderberge

Op donderdag 9 december 2021 kregen de leerlingen van 4 vmbo kader (profielen PIE en BWI) van onze school een presentatie met video's over techniekbedrijven in Halderberge.

De wethouder (Thomas Melisse) van economische zaken in Halderberge, presenteerde een aantal dia's over techniek in Halderberge en daarnaast waren er twee gastsprekers die tekst en uitleg gaven over hun bedrijf. Bij deze uitleg/informatie werden er ook techniekvideo's getoond van bedrijven in en rond de gemeente Halderberge.

Sander Sciarone gaf uitleg over zijn bedrijf Innovend BV en Arjan Timmermans over het bedrijf Timmermans - verspaningstechniek.Techno Brabant BV en Orange Aerospace kwamen ook aan bod in de getoonde techniekvideo's.

Leerlingen leren op deze manier kennis maken met bedrijven in de buurt en kunnen eventueel sneller contact maken voor een eventuele stageplek of een leerwerkplek voor hun vervolgopleiding in de techniek. Na de presentatie namen leerlingen dan ook de tijd en ruimte om even na te praten met onze gastsprekers.

Een informatieve en leerzame bijeenkomst/presentatie!

@gastsprekers, bedankt voor jullie inzet!
@leerlingen uit 4 vmbo kader (BWI en PIE), bedankt voor jullie aandacht en enthousiasme!
Handige sites voor eventuele stageplekken en leerbedrijven: www.stagemarkt.nl en https://lnkd.in/d-gGwniK