• Nacht  van markland
  • Nacht  van markland

Nacht van markland

Vandaag op de voorlaatste lesdag voor de eindexamenkandidaten zijn de havisten en vwo’ers begonnen met de voorbereidingen voor de examenstunt van vrijdag 22 april.

Met vereende krachten en een gesmeerde samenwerking tussen de ruim tachtig leerlingen en hun docenten werd het leshuis vwo-havo omgetoverd tot …….

Tot wat zal morgenochtend blijken, als de overige leerlingen verwelkomd zullen worden door hun oudere schoolgenoten, die in juni hopen te horen, dat ze geslaagd zijn.

Een tipje van de sluier van de examenstunt kunnen we wel oplichten met een enkele foto. Na de voorbereidingen voor de stunt werd er met veel aanwezige docenten flink gesmuld van de overheerlijke barbecue van Keurslager Buyzen.

Daarna was het tijd voor ‘De nacht van Markland’, een prachtig festijn voor en door de examenkandidaten van vwo-havo. Talloze spellen en activiteiten stonden en staan voor de leerlingen op stapel. De foto’s geven een impressie van het gebeuren. Uiteraard vrijdag meer nieuws en foto’s van de examenstunt!