• Gala voor de examenkandidaten
  • Gala voor de examenkandidaten

Gala voor de examenkandidaten

Na een afwezigheid van twee schooljaren is er dit schooljaar eindelijk weer een gala voor onze examenkandidaten

De Beuk. In verband met het niet beschikbaar zijn van de vertrouwde accommodatie Fidei et Arti, wordt het gala nu gehouden in onze eigen school.

De deelnemende examenkandidaten kunnen zich met hun voertuigen vanaf 18.45 uur opstellen bij De Beuk. Om 19.30 uur zal het figuurlijke startschot klinken voor de parade van examenkandidaten. Het traject loopt vanaf De Beuk, via het eerste stuk Beukenlaan, naar de ingang van onze school, Eikenlaan 18. Via de Pagnevaartweg is de ontsluiting van de stoet.

De examenkandidaten worden vanzelfsprekend weer uitgebreid op de foto gezet, zowel in en/of bij het voertuig als op de trappen van de entree van onze school. In de school is er uiteraard een hapje en een drankje beschikbaar, terwijl een dj en de schoolband een optreden verzorgen.

Belangstellenden, die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheid bij het station/gemeentehuis, in De Baarlebossche, op het voormalige voetbalterrein van Victoria'03 aan de Pagnevaartweg en bij de winkelcentra in de Professor Mulderslaan.

Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind, zodat we weer anderhalf uur kunnen genieten van een spektakel. Het is onze examenkandidaten meer dan gegund!