Marklandfestival een succes


Zelfs een half uur noodweer kan het plezier van onze leerlingen bij het Marklandfestival, met onder andere Flemming, niet verpesten!

Wat een geweldig festijn is het Marklandfestival, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum geworden. Zelfs een geweldige onweersbui, die zorgde voor een onderbreking van een half uur, kon de vreugde en het enthousiasme van de ruim 1000 aanwezige leerlingen niet verpesten. Vooral het optreden van Flemming, die kort na de heftige onweersbui al zijn bekende nummers ten gehore bracht, zorgde voor een euforisch gevoel bij leerlingen en medewerkers.

Het was niet alleen Flemming, die de harten van onze leerlingen stal. Ook de andere optredens werden met veel gejuich en enthousiasme begroet. Massaal werden de songs door de leerlingen meegezongen. Er was ook veel belangstelling voor de 'silent disco' en de attractie 'wipe out', waarbij leerlingen behendig een ronddraaiende paal moesten ontwijken. Ook bij de photobooth, waarbij leerlingen in velerlei samenstellingen op de foto gingen, trok veel bekijks.

Met een geweldig gevoel over deze 'spetterende' opening van het schooljaar gingen de leerlingen kort na negenen huiswaarts om daar hun ervaringen met hun ouders en broertjes/zusjes te delen. Het Marklandfestival zal niet snel vergeten worden......

Meneer Antens maakte, met onder andere het inzetten van een drone, een impressie van deze geweldige dag.