• Gala 2023

Gala 2023

Ruim zeven kwartier aan fraai uitgedoste examenkandidaten in de meest uiteenlopende vervoersmiddelen, in de breedste zin van het woord.

In een verzengende hitte waren de eerste leerlingen met hun vervoermiddel meer dan een uur voor het officiƫle tijdstip van verzamelen al bij het parkeerterrein van Sporthal De Beuk.

In verband met de drukte en om meer verkeersproblemen te voorkomen ging de stoet een 10-tal minuten eerder dan half acht van start. Daarna was het een heel lange stoet, die aan een massaal opgekomen publiek voorbijtrok. Ter hoogte van de ingang van onze school aan de Eikenlaan verdrongen ouders, vrienden en vriendinnen, opa's en oma's elkaar om maar het mooiste plaatje te kunnen schieten.

Daarna werden de leerlingen onder applaus van een groot aantal docenten op de rode loper verwelkomd. In de hal verzorgde een dj de muziek en waren er heel veel hapjes en drankjes voor de examenkandidaten. Een photobooth mocht uiteraard niet ontbreken!

De spanning zal de komende dagen te snijden zijn, want woensdag 14 juni tussen 14.00 uur en 16.00 uur wordt de uitslag van de examens aan de examenkandidaten medegedeeld. Fingers crossed!!