• laatste lesdag examenkandidaten

laatste lesdag examenkandidaten

Vandaag 20 april is voor de leerlingen van 4 basis, kader en mavo en morgen voor de examenkandidaten van havo en vwo de laatste lesdag.

Na de meivakantie beginnen immers de eindexamens.

De laatste lesdag laten we natuurlijk niet als de spreekwoordelijke nachtkaars uitgaan. Integendeel! Voor de examenkandidaten van basis, kader en mavo was er een heel gevarieerd programma samengesteld. Op het voorplein stond er o.a. een rodeostier. Bovendien werd de voetbalkooi omgetoverd tot schuimpartyterrein, waar leerlingen zich naar harte, ondanks de koude wind, konden uitleven. Uiteraard moest ook de magen van onze leerlingen en docenten gevuld worden. Dat gebeurde met een overheerlijke barbecue. Vrijdag zijn de leerlingen van deze examenklassen allen vrij!

Bij de examenkandidaten van havo en vwo was er ook een barbecue als voorprogramma op het spektakel van De Nacht van het Markland. Ook hier werden vele hongerige magen gevuld.

Daarna gaan de ruim honderd leerlingen en docenten aan de slag met het avond- en nachtprogramma. Morgen staat de jaarlijkse stunt op het programma, waar de leerlingen van havo en vwo getrakteerd worden op een uitdagend programma door de eindexamenkandidaten van havo en vwo. Dat de docenten extra in de picture zullen komen, is een publiek geheim…….