• In memoriam

In memoriam

Afgelopen zondag 20 augustus is onze dierbare collega, de heer Pedro van Grimhuijzen, tijdens een vakantietripje, plotseling overleden.

De heer Van Grimhuijzen was een zeer gewaardeerd docent Nederlands, die in zijn 20-jarige carrière op onze school honderden leerlingen de fijne kneepjes van het vak bijgebracht heeft. Tegelijkertijd is de heer Van Grimhuijzen al die jaren een warme mentor gebleken, die de leerlingen van onze basis- en kaderafdeling op persoonlijke wijze veel levenswijsheid bijgebracht heeft.

De heer Van Grimhuijzen was een pijler, waarop ons onderwijs in de basis- en kaderafdeling een goed fundament vond. We zullen zijn warme, persoonlijke en deskundige inbreng heel erg gaan missen. De heer Van Grimhuijzen is slechts 64 jaar oud geworden.

Voor onze leerlingen organiseren we volgende week een herdenkingsbijeenkomst. De exacte inhoud, datum en tijd worden nog bepaald en afgestemd met de nabestaanden van de heer Van Grimhuijzen.

Indien leerlingen naar aanleiding van dit trieste bericht behoefte hebben aan contact met de school, is dit zeker mogelijk. Hiervoor kan contact gezocht worden met één van de leco’s: de heer Jacco Peters: jp.peters@markland.nl, de heer Gijs Kerremans: gw.kerremans@markland.nl of mevrouw Saskia van den Broeke: sc.vd.broeke@markland.nl

Helaas beginnen we het nieuwe schooljaar met heel veel verdriet. We hopen gezamenlijk, in gedachten bij onze dierbare collega, hem een mooi afscheid kunnen bieden.