Open Dag


Wat een massale belangstelling voor onze open dag 2024!

Bijna 700 leerlingen werden er geteld bij de hoofdingang. Dat zijn er 100 meer dan vorig schooljaar, toen het ook zo immens druk was.

Ruim een half uur voor de officiƫle aanvangstijd van de open dag waren de eerste leerlingen van groep 7 en 8 met hun ouders al present bij de hoofdingang. Na kwart over 9 kwam er geen eind meer aan de toestroom van nieuwsgierige leerlingen, uit met name de twee hoogste groepen van de basisscholen.

In een gezellige drukte zochten leerlingen en hun ouders, en overigens ook veel andere familieleden, zich een baan door de school: van algemene voorlichting tot keuzetijd, van het onderwijspalet naar de worstenbroodjes, van de moderne vreemde talen naar de gymzaal, van de practica biologie en natuurkunde/scheikunde tot de mediatheek, van de prachtig nieuwe praktijklokalen van BWI, HBR, PIE en Z&W naar O&O en TMC. Ook de photobooth mocht vanzelfsprekend niet ontbreken. Er waren er dit schooljaar zelfs twee..... Kortom: voor eenieder was er veel te zien, ondanks het feit dat het voormalige Thomas More nog verbouwd wordt..

De VR-brillen en het doorkijkje naar het nieuwe gebouw van Thomas More trokken in dat kader veel aandacht. Wie gebruik gemaakt heeft van die mogelijkheid, heeft nu een mooi beeld van het totaalplaatje van 't vernieuwde Markland Oudenbosch. Hopelijk hebben al die impressies eraan bijgedragen, dat we over enige tijd weer een mooi aantal nieuwe brugklassers mogen verwelkomen. Wij zijn in elk geval blij met zoveel aandacht en positieve commentaren.