• Examenlocatie

Examenlocatie

Dankzij de geweldige medewerking van Indoor Halderberge kunnen we de komende weken beschikken over Sporthal De Beuk als examenlocatie voor de examenkandidaten van mavo, havo en vwo.

Een aantal van onze facilitaire medewerkers, conciërges en leerlingen met gezamenlijke inspanningen de examenzalen in orde gemaakt. Dank aan iedereen, die daar een steentje aan bijgedragen heeft!

Vanaf 14 mei gaan de examens voor mavo-havo-vwo van start. De examenkandidaten van mavo starten met geschiedenis om 09.00 uur. Dat geldt ook voor de vwo-leerling die Grieks in het vakkenpakket heeft. In de middag is het veel drukker: Ruim 110 leerlingen van mavo (en kader) doen vanaf 13.30 uur Engels, de havisten krijgen wiskunde A of wiskunde B voorgeschoteld en de vwo'ers hebben biologie op het menu.

Intussen zijn de leerlingen van basis en kader toe aan dag 3 van de examens. Vandaag staan er biologie en economie op het programma. Tot en met donderdag worden de AVO-vakken geëxamineerd, voordat de praktijkexamens vanaf a.s. vrijdag start gaan.

We wensen al onze examenkandidaten een heel succesvolle examenperiode toe! Op woensdag 12 juni is de uitslag bekend.