• Start schoolexamens

Start schoolexamens

Op 14 mei om 09.00 uur gingen de leerlingen van 4 mavo met geschiedenis in het pakket aan de slag voor hun eerste examen.

Ook de ene leerling van 6 vwo met Griekse taal en cultuur sloot aan bij de mavoleerlingen. Daarmee was de start van de examens voor mhv een feit!

Tegelijkertijd gingen de eindexamenleerlingen van basis en kader verder met hun reeks examens: vandaag stonden Engels en natuurkunde op het programma.

Om half twee was het een topdrukte in Sporthal De Beuk: maar liefst 110 leerlingen stortten zich op mavo Engels en 68 havisten zetten hun tanden in het altijd lastige wiskunde A of B. Daarnaast kregen 23 vwo'ers biologie op het menu.

Morgen is alweer dag 2 van de examens voor mhv: Duits en biologie voor mavo, Duits en economie voor havo en kunst algemeen en Nederlands voor vwo. De basis- en kaderleerlingen beginnen dan al aan hun laatste loodjes: Nederlands. Donderdag is dan de laatste examendag met nog meer Nederlands 'in de aanbieding' voor de leerlingen van basis en kader, voordat de praktijkexamens vanaf 17 mei van start gaan