• Markland-quiz vrijdag 27 september a.s.

Markland-quiz vrijdag 27 september a.s.

De eerste aanmeldingen stromen zo langzaamaan al binnen. Zo is o.a. No Glitter No Glory weer van de partij en ook de Uilskuikens van Minerva hebben hun team weer bij elkaar gescharreld (vonden wij wel een leuke woordspeling 😉).

n de wandelgangen worden hier en daar nog meer plannen gesmeed om een ijzersterk team bij elkaar te krijgen. Heb je nog geen team bijeen? Geen probleem, er staat ook een zomervakantie voor de deur, waarin genoeg tijd is om de succesformule te ontwikkelen.

Wij hopen snel nog meer aanmeldingen te mogen ontvangen, hetzij voor of na de zomervakantie, zodat de strijd zoals vanouds weer kan losbarsten. Om inzichtelijk te krijgen hoeveel teams meedoen, sluiten we de inschrijving op 20 september om 17:00. Zorg dus dat je voor die tijd je team hebt ingeschreven. Aanmelden kan via de link die te vinden op de websites van zowel Oudenbosch als Zevenbergen (niet op de site van de stichting, dus).

Hieronder nog even de praktische feitjes:
Inschrijfgeld is € 20,00 per team, te betalen op de quizavond in de zaal bij Regina of Liesbeth. De quiz wordt net als de voorgaande jaren gespeeld in de aula van Markland Zevenbergen.

Voor vragen kun je mailen naar quiz@markland.nl

Hopelijk mogen we snel jullie aanmeldingen ontvangen.

Het Markland Quiz Team