• Restaurant Santé

Restaurant Santé

Onze school heeft een eigen restaurant. Wilt u genieten van een lekkere lunch of bijzonder diner? Bezoek dan restaurant Santé voor een onvergetelijke ervaring. In restaurant Santé, afgeleid van het Franse ‘ à votre santé’, willen we graag proosten op uw gezondheid.

De leerlingen van het derde en vierde leerjaar vmbo, afdeling HBR, heten u van harte welkom in het restaurant, waar zij onder leiding van hun docenten het geleerde in de praktijk brengen.
De lunch begint om 12.00 uur, de prijs van een couvert is € 8,50. Voor het diner is vanaf 16.45 uur het restaurant geopend. Om 17.00 uur serveren wij een driegangenmenu. Prijs per couvert: € 13,50 incl. koffie/thee. In ons restaurant is plaats voor 28 gasten. Het kan dus voorkomen dat u met een ander gezelschap aan een tafel zit. Reserveren voor lunch/diner is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
In verband met inkoop en planning wordt altijd vriendelijk verzocht minimaal een week van tevoren te reserveren. Dit kan op donderdagavond tussen 17:00-18:00 uur telefonisch (0165-390360) of per mail (restaurant@markland.nl) U ontvangt altijd een bevestigingsmail van de gemaakte reservering. Bij annulering van uw reservering vragen wij u dringend om minimaal 24 uur van tevoren dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij nog andere gasten een plezier doen. Tijdens de schoolvakanties is het restaurant gesloten en is reservering alleen per mail mogelijk.