• Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkstilteruimte
Gebruik kan worden gemaakt van de huiswerkstilteruimte.
Wanneer naar de huiswerkstilteruimte?

  • Vrijwillig.
  • Wanneer de prestaties achterblijven: mentor/kernteam legt verplichting op.
  • Wanneer een leerling regelmatig zijn/haar huiswerk niet in orde heeft of regelmatig zijn spullen niet bij zich heeft: mentor/kernteam legt verplichting op.

Lentorenproject
Wanneer een leerling moeite heeft met bijvoorbeeld Nederlands, Engels of wiskunde kan hij/zij deelnemen aan het lentorenproject.
Het lentortenproject start na de herfstvakantie.
Lentor is een samenvoeging van leerling en mentor en binnen dit project geven leerlingen uit de hogere klassen van het vwo en havo bijles aan onze leerlingen van klas 1 en 2. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.


IntraTeach:Training studievaardigheden, werkhouding en remedial teaching
IntraTeach is een particulier instituut dat losstaat van de school. Wij bieden IntraTeach in het schoolgebouw ruimte waar begeleiding gegeven kan worden. Ouders leggen het contact met IntraTeach.
> Lees meer


Huiswerkinstituut Juffrouw Elens
Huiswerkinstituut Juffrouw Elens, gevestigd in Oudenbosch, is een particulierhuiswerkbegeleidingsinstituut dat losstaat van onze school. 
Bij het huiswerkinstituut kunnen leerlingen twee tot vijf middagen per week onder begeleiding huiswerk komen maken. Tevens verzorgt het huiswerkinstituut bijlessen.
Voor meer informatie: juffrouwelens.nl