• Dinsdag 8 november thema-avond Tieners en (sociale) media

Dinsdag 8 november thema-avond Tieners en (sociale) media

“Tieners en (sociale) media “Hoe blijven ze nog bij de les?” is de titel van de thema-avond die de oudercommissie mavo/bgl en oudercommissie vwo/havo van het Markland College Oudenbosch dinsdag 8 november houdt voor de ouders. Gastspreker is Freek van der Giesen van Bureau Jeugd en Media.

“Jongeren zijn onafscheidelijk van hun mobiele telefoon en zitten met hun koptelefoon op te gamen of series te binge-watchen. Gaat dat wel goed in combinatie met schoolwerk? Kan dat samen, al dat gewhatsapp en gebruik van Instagram en Snapchat tijdens het huiswerk? Hoe zit het nou precies met dat multitasken? Leren met muziek aan? Hoe doen andere gezinnen dat? Wat kun je als ouder doen om te voorkomen dat ze teveel afgeleid worden en hoe help je ze met het ontwikkelen van concentratie op het schoolwerk?”

De ouder informeren, inspireren en aan het eind naar huis laten gaan met allerlei nieuwe tips en frisse ideeën voor gesprekken thuis over (sociale) media, ambitie, en kiezen voor je toekomst, is het doel van de thema-avond, die dinsdag 8 november gehouden wordt in de Utopiazaal van het Markland College Oudenbosch. Aanvang 20.15 uur.
 
Voorafgaand aan de thema-avond wordt van 19.30 tot 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden; van 20.00 tot 20.15 uur is het pauze c.q. inloop voor de thema-avond.

Aanmelden voor de ALV en/of thema-avond kan door een mailtje te sturen naar de oudercommissies: ocmlcoudenbosch@markland.nl. Verzocht wordt in de mail uw aanwezigheid bij de ALV en/of de thema-avond, uw naam, aantal personen én uw e-mailadres te vermelden.

Graag tot ziens!