• Donderdag 24 november ondernemersontbijt

Donderdag 24 november ondernemersontbijt

Na het succes van vorig jaar houdt het Markland College Oudenbosch ook dit jaar een ondernemersontbijt. Donderdag 24 november heten wij in de foyer in het entreegebouw aan de Pagnevaartweg ondernemers en medewerkers van instellingen graag van harte welkom. Het ondernemersontbijt begint om 07.30 uur.

In het schoolplan 2016-2020 hebben wij de ambitie om de afstemming tussen de school en de bedrijven en instellingen te verbeteren. Een groot aantal structurele activiteiten is reeds in het onderwijsprogramma opgenomen, zoals opdrachtverstrekkingen voor het Technasium en het verzorgen van sector oriƫnterende stages en beroepsstages.

Om deze reden heeft dit ontbijt het thema stage: ervaringen zullen worden geƫvalueerd en gesproken zal worden over mogelijkheden voor stages bij bedrijven en instellingen. Het opdoen van leer- en werkervaringen buiten de school is bijzonder belangrijk voor het leerproces van leerlingen en daarbij komt dat een groot deel van de leerlingen de toekomstige medewerkers of klanten zullen worden.

De bijeenkomst, die duurt tot 09.30 uur, is zo ingedeeld dat er ruim tijd is om contacten te leggen.

Belangstellenden kunnen zich tot 18 november aanmelden door een mail te sturen naar ondernemersontbijt2016@markland.nl. Vriendelijk wordt verzocht aan te geven met hoeveel personen u komt.

Graag tot ziens!