• Voorlopersproject voor alle leerlingen

Voorlopersproject voor alle leerlingen

Woensdag 16 november a.s. gaat het voorlopersproject van het Markland College Oudenbosch van start: een mogelijkheid voor groep 8-ers om kennis te maken met het voortgezet onderwijs, het Markland College Oudenbosch in het bijzonder en een vak!

Zo worden van 16 november tot en met 25 januari elke woensdagmiddag masterclasses bestaande uit een lesuur Frans of wiskunde gegeven aan basisschoolleerlingen met een mogelijk vwo-, havo of mavoadvies; de masterclass klassieke talen (Latijn en Grieks) is bestemd voor leerlingen met een mogelijk vwo-advies.

Dit schooljaar staan ook drie masterclasses voor de kader- en basisberoepsgerichte leerweg in de sectoren Techniek, Zorg & Welzijn en Economie (horeca, bakken, recreatie) op het voorlopersprojectprogramma. Deze masterclasses zijn op woensdag 11, 18 en 25 januari en bestaan steeds uit twee lesuren.

Op woensdagavond 1 februari 2017 vindt er ’s avonds een afsluitende bijeenkomst plaats, waarop de leerlingen aan hun ouders laten zien wat ze bij het voorlopersproject hebben geleerd!

Voor meer informatie en (wanneer nog niet is aangemeld) deelname: meneer Buijs, jj.buijs@markland.nl