• Oók op school: voorpremière film Kappen!

Oók op school: voorpremière film Kappen!

Het Markland College Oudenbosch heeft een primeur! Op maandag 28 november vertoont de cultuurcommissie in samenwerking met Filmtheater Fanfare de voorpremière van de film Kappen! naar het boek van Carry Slee. En dat is uniek, want deze film van regisseuse Tessa Schram is pas op 15 december in de Nederlandse bioscopen te zien!

De film is bestemd voor de leerlingen van klas 1 t/m 3. De kaartjes liggen vanaf maandag 21 november bij de conciërges en in de mediatheek. Maar, op = op, er kunnen slechts 176 kaartjes uitgegeven worden!

Sander (Tonko Bossen) heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra (Bente Fokkens), maar dat lijkt niet wederzijds.
Wat Sander niet weet, is dat Indra denkt dat hij al een vriendin heeft. Daarnaast gaan zijn beste vrienden, Chris (Joes Brauers) en Maarten (Timo Wils), steeds meer om met de losgeslagen Emiel (Tobias Kersloot).
Sander probeert Emiel aardig te vinden om de vriendengroep in stand te houden, maar dit is moeilijk omdat Emiel de vrienden uit elkaar drijft. Wanneer Sander betrokken raakt bij zinloos geweld, moet hij alles op alles zetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Ook als dit ten koste dreigt te gaan van zijn vriendschap met Indra.

> Trailer Film Kappen!

Film Kappen!
Voor leerlingen klassen 1 t/m 3
Maandag 28 november
Utopiazaal Markland College Oudenbosch
Aanvang 19.30 uur