• Kerstmarkt 2016 overweldigend succes! Dank aan ...

Kerstmarkt 2016 overweldigend succes! Dank aan ...

Docent meneer Witvoet laat de vrijdag voor de kerstvakantie weten: "De kerstmarkt 2016 is een overweldigend succes geworden!

Het aantal bezoekers is veel hoger geweest dan van tevoren was verwacht en van vier tot half zeven was er een constante stroom van bezoekers die voor een gezellige drukte zorgden. De promoties door de leerlingen van mavo 2 en havo 3 in de ‘binnenstad’ van Oudenbosch en de omringende dorpen hebben hun vruchten afgeworpen!" en gezorgd voor deze grote belangstelling.

Dezelfde leerlingen hebben voor het project Jong ondernemen YES! een grote verscheidenheid aan producten ingekocht, zoals mokken, kaarsen, rekenmachines en  koude soep (gazpacho) om te verkopen op deze kerstmarkt. De leerlingen van vwo 3 zijn er voor verantwoordelijk geweest dat de innerlijke mens niets te kort is gekomen door het maken van allerlei gerechten, zoals friet, Brusselse wafels, taarten, poffertjes  en nog veel meer. Doel was zoveel mogelijk geld inzamelen voor Serious Request. Dat werd ook gedaan door de kerstman die met bezoekers op de foto ging!

Het was een geslaagde markt. Dank ook aan conciërge mevrouw Broos voor haar fantastische technische ondersteuning. Ook de inzet van de docenten economie en de mentoren van deze klassen was onontbeerlijk voor een goed verloop. Maar. ik wil vooral de leerlingen van mavo 2, havo 3 en vwo 3 bedanken voor alle activiteiten die zij hebben ondernomen om deze kerstmarkt tot dit grote succes te maken!"

> In beeld!
> BN DeStem: Markland-scholieren in actie voor Serious Request