• Geslaagde 31e editie Marklandquiz

Geslaagde 31e editie Marklandquiz

Vrijdag 10 maart werd voor de 31-e keer de Marklandquiz gehouden. Niet langer in Oudenbosch, waar na 10 jaar meneer Heck en meneer Welten, en daarvoor meneer Hectors, hun quizschoenen aan de Marklandwilgen gehangen hadden, maar in Zevenbergen. Meneer Vergouwen, meneer Berkers en meneer Van Elzakker hebben het stokje overgenomen en ook dit jaar kon er weer deelgenomen worden aan een uitdagende quiz.

In de aula van het Markland College Zevenbergen bogen 28 teams, bestaande uit 6 deelnemers, zich tijdens 9 rondes over vragen over verkiezingen, muziek, biologie, nostalgie, geschiedenis, sport, entertainment, bekende en minder bekende mensen, enzovoort, enzovoort. Traditiegetrouw waren er ook 2 tussenrondes, o.a. over het alcoholgehalte van een 10-tal drankjes.

Mevrouw Verschuren en mevrouw Visseren van de leerlingenadministratie van het Markland College Zevenbergen controleerden na elke ronde nauwkeurig de antwoorden en leerlingen van de Zevenbergse leerlingenraad zorgden ervoor dat de deelnemers geen moment op een droogje zaten.

Winnaar van de 31e editie van de Marklandquiz is Camping PowNed!

> In beeld