• Drie leerlingen naar finale Brabants Worstenbroodje!

Drie leerlingen naar finale Brabants Worstenbroodje!

Nick van de Ven en Björn van de Lindeloof uit klas OKL4CB en Rick Potters uit klas OBL4CB staan maandag 3 april in de finale van het Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje! Docent meneer Snels:"Jammer genoeg is Yanique Kuijstermans niet door, maar zij heeft het in de voorronde wel goed gedaan!"
Nick, Björn en Rick: Van harte gefeliciteerd en heel veel succes!

Op 13 en 14 maart waren de voorrondes waarbij 35 professionele bakkers en slagers, 38 thuisbakkers en 34 leerlingbakkers ieder tien worstenbroodjes moesten inleveren. Deze worstenbroodjes zijn vervolgens beoordeeld door een jury bestaande uit bakkers, slagers, horecaprofessionals en een consumentenjury.

De finale wordt 3 april gehouden bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen in Eindhoven; twee dagen later, op 5 april, worden de winnaars van de verschillende categorieën bekendgemaakt.

Omroep Brabant zal net als andere jaren weer uitgebreid verslag doen van de strijd met onder meer een programma op TV. Van de voorrondes tot de finale en de uitreiking van alle rubrieken. Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje wordt uitgezonden op vrijdag 24 en 31 maart en op vrijdag 7 april en worden vervolgens tot en met zaterdag ieder uur herhaald.

> Lees meer op de website van Omroep Brabant