• Oud-leerlingen laten weten

Oud-leerlingen laten weten

Hoe gaat het met onze leerlingen wanneer ze met het diploma op zak onze school hebben verlaten, wat zijn ze gaan doen en hoe kijken ze terug op hun schooltijd bij het Markland College? Donderdag 15 juni lieten tien oud-leerlingen van de afdeling consumptief van de beroepsgerichte leerwegen dit weten tijdens de gezellige terugkommiddag op school.

Nadat ze vorig schooljaar de opleiding op onze school met succes afrondden, zijn negen leerlingen een BOL/BBL-opleiding gaan doen voor kok, bakker, slager, ict-er, in de metaal of bij het CIOS; één leerling is fulltime gaan werken.

De oud-leerlingen laten weten dat de vakken HTRV, wiskunde, praktijklessen, gym en Nederlands in hun vervolgopleiding goed van pas komen en dat ze hun nieuwe opleiding leuk vinden vanwege onder meer de uitdaging, het zelfstandig werken of feit dat men erbij werkt.

Op de vraag of ze bij onze school goed en genoeg zijn voorgelicht over de opleiding die ze nu volgen, antwoordt 100% ja en, - ook heel leuk om te horen/lezen - , de oud-leerlingen kijken met tevredenheid terug op het Markland College en hebben het er naar hun zin gehad: het lesgeven krijgt gemiddeld een 7,3 en  gezelligheid een 8,5!

> In beeld