• Alle Cambridge-PET-examen-kandidaten geslaagd!

Alle Cambridge-PET-examen-kandidaten geslaagd!

Zaterdag 13 mei jl. zorgden onze derdejaars van het vwo Kirsten Elsten, Floor van Heeswijk, Jieke Huijskens, Tobias Lansbergen, Kalea Orgers, Jennifer Otten, Lisanne Penning, Iris Snijders, Janne Sonnemans, Tristan van Triest en Zarah Voorderhaak voor een primeur: zij zijn de eerste leerlingen van onze school die deel hebben genomen aan het Cambridge English examen PRELIMINARY (PET). Deze week kregen we het bericht dat alle leerlingen glansrijk zijn geslaagd!

In het kader van Verstrekt Taalonderwijs (VTO) wordt sinds het schooljaar 2014 – 2015 op onze school Cambridge Engels aangeboden: naast het normale programma kunnen leerlingen van het vwo een lesuur per week Cambridge English volgen.

Docent Engels, meneer Broeren, die drie jaar geleden met Cambridge Engels op onze school startte: "We zijn hier erg trots op, het is een geweldig resultaat voor deze eerste lichting examenkandidaten Cambridge English op het Markland College Oudenbosch en drie jaar extra Engels en hard werken is zo mooi beloond! Zeven van deze elf kanjers slaagden zelfs op B2 – niveau, wat vergelijkbaar is met vwo 4/5 Engels."

Na de zomervakantie is er een feestelijke diploma-uitreiking en zullen de geslaagden nog eens extra in de spotlights worden gezet.

Kirsten, Floor, Jieke, Tobias, Kalea, Jennifer, Lisanne, Iris, Janne, Tristan en Zarah: CONGRATULATIONS!