• Donderdag 30 november ondernemersontbijt

Donderdag 30 november ondernemersontbijt

Ondernemerschap is het onderwerp dat donderdag 30 november a.s. centraal staat bij het ondernemersontbijt dat in het Markland College Oudenbosch wordt gehouden. Bedrijven en instellingen die deel willen nemen aan het ondernemersontbijt kunnen zich, - met vermelding van met hoeveel medewerkers men komt - , tot 23 november aanmelden door een mail te sturen naar ondernemersontbijt2017@markland.nl.

Het Markland College Oudenbosch organiseert sinds enkele jaren elk schooljaar het ondernemersontbijt om de samenwerking tussen het Markland College en bedrijven en instellingen te verstevigen. Tijdens het komende ondernemersontbijt zal een ondernemer, die leerling is geweest aan onze school, en een vertegenwoordiger van het primair onderwijs samen met leerlingen van het Markland College Oudenbosch een korte presentatie geven en vertellen over hun opgedane ervaringen m.b.t. ondernemerschap. Daarnaast is de bijeenkomst zo ingedeeld dat er ruim tijd is om contacten te leggen.

Het ondernemersontbijt bij het Markland College Oudenbosch (ingang entreegebouw Pagnevaartweg 5) begint donderdag 30 november om 07.30 uur en duurt tot 09.30 uur.