• PlayBack speelt HotSpot

PlayBack speelt HotSpot

Theatergroep PlayBack speelt woensdag 1 en donderdag 2 november in de Utopiazaal voor alle tweedejaars de voorstelling Hot Spot: de interactieve  theatervoorstelling die een realistisch beeld schetst van het drank- en drugsgebruik onder jongeren. De voorstelling maakt voelbaar wie of wat je kan beïnvloeden als het gaat om drank en drugs. Bekijk hier de trailer!

PlayBack speelt jaarlijks ruim 750 voorstellingen voor meer dan 45.000 jongeren, ouders en docenten. PlayBack maakt interactief en herkenbaar theater voor jongeren over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn, zoals seksualiteit, alcoholgebruik, geld, vriendschap en groepsdruk. Na een theatervoorstelling volgt een interactief gedeelte waarbij leerlingen binnen een veilige omgeving worden uitgenodigd tot een open gesprek en discussie. Meer informatie op www.tgplayback.nl.

(N.B. De op dinsdag 31 oktober geplande voorstellingen gaan wegens onvoorziene omstandigheden bij de theatergroep niet door en vinden op een nog vast te stellen datum plaats.)