•  Lola van Boxel, Oudenbosch

Lola van Boxel, Oudenbosch

Wij zijn altijd benieuwd hoe het je vergaat na het Markland College! Onlangs ontvingen wij een reactie van Lola van Boxel. Lola behaalde in 2012 haar mavo-diploma op onze school.
Haar mooie verhaal:

Hoe vergaat het mij als oud-leerling van het Markland College? Heel goed, Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken!

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de mavo en in september 2012 ben ik begonnen aan de het Albeda Dans College in Rotterdam. Na 4 jaar heb ik mijn diploma Professioneel Allround Danseres gehaald. 

Nu ben ik al ruim 2 jaar fulltime werkzaam als uitvoerend danseres en dansdocent. 

Als dansdocent geef ik danslessen, dansworkshops, kinderfeestjes en langdurige projecten bij meerdere buitenschoolse opvangen. Ik heb toevallig ook een aantal jaren workshops mogen geven bij het Markland College Oudenbosch tijdens de kerstacties.  

Als uitvoerend danseres sta ik vaak op het podium bij evenementen, dinnershows, modeshows en dans ik ook in videoclips.

Ik heb dus al heel veel leuke dingen mogen meemaken. Want om van je hobby je werk te mogen maken is toch wel heel leuk! 

Ik heb bijvoorbeeld mogen dansen bij de opening- en finaleceremonie van het EK vrouwenvoetbal 2017. Het filmpje van de openingsceremonie met zangeres Sharon Doorson: https://www.youtube.com/watch?v=C9s_g0b_qIc&t=43s&list=PLeGdU24h7fvwnv1K3UI-4TIKXGzPLf5Gf&index=1
En onlangs stond ik met de Lama’s back in action-tour als danseres in de Ziggo Dome Amsterdam. Dat was zo gaaf om het mee te maken, het was echt genieten, 4 shows mogen dansen waar elke keer 11.000 toeschouwers waren! (Een sfeerimpressie van de shows: https://www.youtube.com/watch?v=I2csD15U3k8&t=4s)