• Donderdag 21 december groot kerstgala plus ...!

Donderdag 21 december groot kerstgala plus ...!

Donderdag 21 december a.s. wordt bij het Markland College Oudenbosch voor alle leerlingen het kerstgala gehouden met een spetterende DJ show! Een toegangskaartje à 5 euro (dit is inclusief een gratis consumptie!) is te koop bij de conciërge van het leshuis vwo/havo en de conciërge van het leshuis beroepsgerichte leerwegen.
Plus:

Tijdens het kerstgala zijn er in de hal van leshuis vwo-havo allerlei activiteiten waaraan de leerlingen tegen een klein bedrag deelnemen (denk bijvoorbeeld aan casinospellen). De opbrengst gaat naar het goede doel voor dit schooljaar: Stichting Vrienden van Paulus, die zich bezighoudt met de stille armoede in de regio.

Nog wat feitjes:
Het kerstgala, dat gehouden wordt in de aula van leshuis vwo-havo, start om 19.30 uur. De entree is die avond aan de Eikenlaan 18, bij het leshuis vwo-havo. Het gala duurt voor de leerlingen van klas 1 en klas 2 tot 23.00 uur. Voor de leerlingen van leerjaar 3 en hoger gaat het feest tot in de late uurtjes door: tot 01.00 uur.
(Alle leerlingen, die naar het kerstgala komen, moeten uiterlijk om 22.00 uur binnen zijn. Om 22.00 gaat namelijk de deur dicht.)