• Geslaagde kerstmarkt!

Geslaagde kerstmarkt!

Net als vorig schooljaar, is de kerstmarkt, georganiseerd door de leerlingen van 2 mavo, 3 havo en 3 vwo een geslaagd evenement geworden. Vandaag, donderdag 21 december, stroomden al vanaf 16.00 uur de ouders, de opa's en oma's en de broertjes en zusjes van de leerlingen de hal en de aula van leshuis mavo binnen.

De geuren van, de meestal zelf gemaakte etenswaren waren een lust voor, in dit geval, de neus. Daarnaast hadden de leerlingen allerlei producten, tegen aantrekkelijke prijzen, in de aanbieding, zoals het een echte kerstmarkt betaamt. Vol enthousiasme en met spetterende aanbiedingen, werden de bezoekers naar de kraampjes geleid.

De organisatoren van de kerstmarkt, mevrouw Daelman, meneer Schouwenaars en meneer Witvoet (allen docent economie), beoordeelden, met een aantal collega's, de kraampjes op aankleding en presentatie. Ook de verkoophouding en de presentatie van het product werden in de beoordeling meegenomen.

Met trots kunnen de leerlingen en hun docenten economie terugkijken op een geslaagd festijn. Op naar volgend schooljaar!
> In beeld