• Meneer Maas per 1 mei directeur Markland Oudenbosch

Meneer Maas per 1 mei directeur Markland Oudenbosch

Meneer M.T.H.M. Maas is per 1 mei aanstaande de nieuwe directeur van het Markland College Oudenbosch. Hij neemt deze functie over van meneer Tromp, die zich nu na een directeurschap van 15 jaar onder andere inzet ten behoeve van de nieuwe huisvesting van de school.

Meneer Maas woont in Breda en heeft ruime ervaring in het onderwijs. Met een achtergrond als grafisch kunstenaar en eerstegraads docent tekenen/kunstzinnige vormgeving heeft hij gedurende een periode van 10 jaar als docent gewerkt. Vervolgens is hij werkzaam geweest als onderwijsadviseur bij de KPC groep en als programmamanager voor het voortgezet onderwijs bij Stichting Kennisnet. De afgelopen jaren heeft hij de functie van directeur/rector bij enkele scholen voor voortgezet onderwijs vervuld, wat hij zal voortzetten in Oudenbosch.

We wensen onze nieuwe directeur een goede start bij Stichting Markland College en hebben er vertrouwen in dat hij de in 2017 ingezette vernieuwingen in het onderwijs samen met het team verder zal uitbouwen!