• Olympic Moves Atletiek! Doe mee!

Olympic Moves Atletiek! Doe mee!

Donderdag 19 april wordt in Breda een regionale finale atletiek gehouden om te bepalen welke atletiekteams mogen deelnemen aan Olympic Moves, de grote nationale sportcompetitie voor scholen!
Ook het Markland Oudenbosch gaat proberen of we met een of meerdere atletiekteams door kunnen gaan naar deze nationale finale die op vrijdag 8 juni op Papendal zal plaatsvinden.
Maar daarvoor hebben we natuurlijk wel een aantal geschikte atleten nodig. Deelname staat open voor leerlingen van klas 1 t/m 4. Je dient in een groep van 5 leerlingen aan 5 onderdelen mee te doen, te weten 80 of 100 meter sprinten, verspringen, kogelstoten, vortexwerpen en als klap op de vuurpijl een spectaculaire estafette!
Lijkt het je leuk om deel te nemen en ben je goed in atletiek? Stuur dan uiterlijk 2 maart een e-mail naar docent lo meneer Antens: jc.antens@markland.nl

Wanneer er genoeg belangstelling is, zullen we met degenen die zich hebben aangemeld een paar keer gaan trainen op dinsdagmiddag, volgt er mogelijk een selectie en gaan we proberen ons op 19 april in Breda te selecteren voor het nationale toernooi!
(Voor deelname aan toernooi en selectiewedstrijden krijgt je vrij van school, trainingen zullen mogelijk in eigen tijd plaatsvinden.)