• Stijn Deijkers wint Regionale Timmerkampioenschap 2018!

Stijn Deijkers wint Regionale Timmerkampioenschap 2018!

Vijf leerlingen van het Markland College Oudenbosch hebben donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart bij Bouwmensen Zuidwest in Bergen op Zoom deelgenomen aan het Regionale Timmerkampioenschap 2018 en de regionale voorronde van het Nationale Metselkampioenschap 2018!
Joey Christianen en Jamie Maaskant uit klas OBL4BWI deden mee aan de voorronde NK metselen en Stijn Deijkers en Daan Kalk, beiden uit klas OKL3BWI, en Bram Deijkers uit klas OBL4BWI deden mee aan het Regionale Timmerkampioenschap . 
Het waren spannende wedstrijden, met, aan het eind van de twee dagen, bij het Regionale Timmerkampioenschap de eerste prijs voor Stijn Deijkers!

Een trotse docent bouwkunde, meneer Roks: “De leerlingen hebben het allemaal erg goed gedaan. Helaas was er geen podiumplaats voor Joey en Jamie, maar ze vonden het heel erg leuk om deel te nemen en gingen met een medaille en een zilveren speld met daarop een metseltroffel afgebeeld, naar huis. Bij de timmerwedstrijd ging de eerste prijs naar Stijn Deijkers. Volgens de jury lag alles heel dicht bij elkaar, maar Stijn bleek de beste. Ook zijn broer Bram heeft het, net als Daan Kalk, heel goed gedaan, maar zij vielen net buiten de prijzen."

Stijn, van harte gefeliciteerd!

> In beeld