|
Verpakking veilig voor chocolade
Dinsdag 23 januari gingen de leerlingen van OA2L en OH2 op bedrijfsbezoek bij Bakkerij, Lunchroom - IJssalon en Choco Atelier Nagelkerke in Oudenbosch en werden gevraagd na te denken over een nieuwe verpakking, waarin chocolade kan worden verstuurd. Doel is natuurlijk dat de chocolade 'heel' aankomt en daarnaast moet de verpakking milieuvriendelijk en duurzaam zijn. De leerlingen gingen vervolgens aan de slag voor het project dat in samenwerking met Invented by All werd uitgevoerd. Woensdag 4 april presenteerden de teams hun ideeën en ontwerpen aan de opdrachtgevers, Jan en Sofie Nagelkerke.
Na rijp beraad besloot de jury, bestaande uit de opdrachtgevers, een medewerkster van Invented by All en teamleider vwo onderbouw, meneer Vervaart, dat er twee winnaars waren: SiKyMa, bestaande uit Sijmen Lokers, Ky Venneman en Marek Gros uit vwo 2, met het ontwerp 'The Big Reep' en het team Favela, bestaande uit Femke Dorland, Vera van Eekelen, Lieke Schrauwen en Veerle Frijters uit havo 2, met het ontwerp 'Choco Atelier'. De winnaars ontvingen een ijstraktatie van IJssalon Maddy's en een lampje voor het "verlichte idee"! BN DeStem: Idee: popcorn als verpakkingsmateriaal > In beeld
|