• Workshop Thuisbakkers

Workshop Thuisbakkers

Maak zelf je eigen worstenbroodje tijdens de Workshop 'Brabantse Worstenbroodjes'!

Op dinsdag 13 november a.s. organiseert  'Het lekkerste Brabantse Worstenbroodje' een workshop, 'worstenbroodjes bakken voor de thuisbakker'.

Iedereen die graag worstenbroodjes zou willen bakken, maar niet goed weet hoe dat moet, mag zich inschrijven!

Lees verder voor meer informatie.

Er zijn 4 locaties waar deze mogelijkheid geboden wordt, allemaal op dezelfde tijd. Men kan een locatie naar keuze opgeven. Omroep Brabant zal daarbij aanwezig zijn om aandacht te besteden aan dit mooie Brabantse product in de media.

De scholen waar gebakken gaat worden zijn;
• Markland College in Oudenbosch, Pagnevaartweg 5
• De Rooi Pannen in Eindhoven, Kaakstraat 1
• Summa College in Eindhoven, Sterrenlaan 10
• Cingel College in Breda, Terheijdenseweg 414

De datum is dinsdag 13 november. Men wordt om 18.00 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en  de workshop start om 18.15 uur.
De bijbehorende recepten krijgt men mee naar huis met de zelf gebakken worstenbroodjes. De kosten bedragen € 15,- .Hiervoor krijgt men de 15 worstenbroodjes, receptuur, koffie en frisdrank tijdens de avond.

Degenen die na het bakken erg enthousiast zijn geworden kunnen zich direct inschrijven voor de wedstrijd het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje voor de thuisbakkers.

Er is één maar, wat de inschrijvingen betreft………. vol is vol.
We wensen iedereen veel worstenbroodbakplezier.

De betaling van het inschrijfgeld (€15,-) dient tegelijk bij inschrijving te worden voldaan door het verschuldigde bedrag over te maken op rek.nr.      NL87RABO0322779472 t.n.v. R.J. Snels, inzake Worstenbroodje, onder vermelding van naam, woonplaats en voorkeur locatie. Na betaling is de inschrijving definitief. Schrijf je ook in op de website van Omroep Brabant.