• Chansonavond met Alderliefste

Chansonavond met Alderliefste

'Une soirée musicale’ met Gerard Alderliefste & amis !
Te zien/beleven in Theater de Borgh, IJshof 1 in Zevenbergen
op de Dag van de Franse Taal
8 november 2018
19.30 – 21.15 uur

Toegangskaarten: vanaf 25 oktober 2018 op de administratie van Markland College Zevenbergen en bij de conciërge en in de mediatheek van Markland College Oudenbosch.
Leerlingen gratis, ouders/belangstellenden: 5 Euro.

Liefhebbers van het Franse chanson, opgelet! De sectie Frans van het Markland College in Zevenbergen organiseert weer een chansonavond op de Dag van de Franse Taal.
Een ouderwetse sfeervolle Franse chansonavond met nummers als Une belle histoire, Padam padam, Formidable, Ne me quitte pas, Chaque fois … en natuurlijk : Vivre (Laat me). Chansons vertolkt door
Gerard Alderliefste en zijn ensemble.

Gerard Alderliefste, muzikant (zanger, gitarist, pianist) en (verslavings)arts, werd ruim 20 jaar geleden bekend met de driemansband Alderliefste. De focus lag op het Franse chanson en de optredens vonden plaats in de kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Ook heeft de band een keer opgetreden op het Markland College in Oudenbosch! In 2016 verruimt Gerard Alderliefste zijn muzikale blik en ontstaan er o.a. solo concerten (Dubbel Leven), een theatertournee En Route met Cor Bakker, en duetten met musici: de samenwerking met Ramses Shaffy en Liesbeth List levert de top-10 hit Vivre / Laat me op, en samen met Paul de Leeuw zingt hij Une belle histoire / een mooi verhaal. Beide titels staan jaarlijks hoog in de top 2000. Vanaf seizoen 2019-2020 gaat hij de theatertour “Een Franse avond met …” starten, met een octet van muziekvrienden, dat alle Franse hits weer nieuw leven inblaast. Het Markland College in Zevenbergen krijgt hiervan een voorproefje!