• Diploma-uitreiking Anglia, after a bumpy ride

Diploma-uitreiking Anglia, after a bumpy ride

Op donderdagavond 31 januari was de langverwachte diploma-uitreiking van het Anglia-examen van 2018 eindelijk een feit. In twee sessies kregen de Oudenbossche Marklandkandidaten hun welverdiende diploma uitgereikt.

Op 22 mei 2018 deden ze het Anglia - examen. Zoals u weet, maakte PostNL er daarna een "potje" van.
Er raakten 9 dozen kwijt en eind oktober bleef er één doos met examens zoek. Daarin zaten de luisterexamens van 45 Marklandkandidaten. Zij moesten eind november het luisterdeel opnieuw maken. De uitslag hiervan kwam eind december binnen en op 31 januari kregen alle geslaagden hun diploma.
Er hebben 106 leerlingen meegedaan in 2018.
Daarvan slaagden er 104, waarvan 74 kandidaten met Distinction. Dat betekent meer dan 80 % van de de antwoorden correct. Dat is geweldig!
Om 19.15 uur kregen de leerlingen die First Step - Junior - Primary - Preliminary - Elementary - Pre-Intermediate hebben gedaan het diploma.
De leerlingen die Intermediate - Advanced - Proficiency en Masters deden, kregen hun certificaten om 20.15 uur.
We zijn weer erg trots op alle geslaagden. Het niveau van het Engels op onze school is behoorlijk hoog. De Anglia-resultaten zijn hiervan het bewijs. Bijna de helft van de kandidaten deed examen in één van de vier hoogste niveaus. Dat betekent B2, C1 en C2 ERK. Complimenten voor onze leerlingen en de docenten Engels
De leerlingen kregen hun diploma's tijdens de feestelijke diploma-uitreiking in de aula van het leshuis mavo.
Natuurlijk ontbraken de Engelse drop en de foto bij de telefooncel niet.
CONGRATULATIONS everybody!