• Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles

Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles

Het Markland College biedt samen met Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen.

Huiswerkbegeleiding
Vind je het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je op zoek naar een rustige plek waar jij geconcentreerd je huiswerk kan maken? Of heb je moeite met je huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je hierbij helpen, gewoon bij ons op school! Huiswerkbegeleiding van Lyceo ondersteunt je door middel van persoonlijke begeleiding met het verbeteren van jouw studievaardigheden!

Bijles
Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op jouw school voor het vak waar jij net iets meer moeite mee hebt! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met jou aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in jouw tempo! Voordat je het weet, ben je weer helemaal bij met de rest van de klas en haal je hogere cijfers voor het vak waarvoor je bijles volgt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding bekijk onze vestiging of neem contact op met Annabelle Lips, telefonisch via 06 – 30846898 of per mail via annabelle.lips@lyceo.nl.
Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben.

Wat we nog meer doen? Kijk op Lyceo Extra.