• Laatste les Frans van meneer Buijs
  • Laatste les Frans van meneer Buijs
  • Laatste les Frans van meneer Buijs
  • Laatste les Frans van meneer Buijs

Laatste les Frans van meneer Buijs

Na 41 jaar is het dan zover! De laatste les Frans van meneer Buijs op het Markland College! De leerlingen van OGA2A waren opgetrommeld om nog een keer 'live' les te krijgen van hun docent Frans, meneer Buijs. Die zag tot zijn verrassing al zijn leerlingen, voor deze keer, in de Utopiazaal en niet online via TEAMS.

Bijna veertig jaar was de heer Buijs aan het Markland College verbonden als docent Frans, directielid, voorzitter van de toelatingscommissie, de grote man van de PR en de werving van nieuwe leerlingen en in tal van andere functies. Maar nu komen zijn laatste dagen als medewerker van zijn school echt in zicht. Na de vakantie gaat de heer Buijs genieten van zijn meer dan welverdiende vrije tijd.

Zijn leidinggevende, de heer Vervaart, had mooie woorden en prachtige bos bloemen voor de afscheid nemende heer Buijs. Na de zomervakantie, wanneer er gelukkig, vanwege het versoepelen van de coronamaatregelen, meer mogelijkheden voor een echt afscheid zijn, zal formeel afgenomen worden van deze Marklandtopper.